+ 31 6 39578920

Algemene voorwaarden SP beauty

1. AFSPRAAK WIJZIGEN OF ANNULEREN
Afspraken kunnen telefonisch of via een tekst bericht worden gewijzigd/ geannuleerd van maandag 09:00 uur tot en met vrijdag 17:00 uur.

2. TE LAAT
Merkt u dat uw aankomsttijd later is dan gepland, bel mij direct op. Bent u meer dan 20 minuten te laat, dient u een nieuwe afspraak in te boeken. U bent uw eventuele aanbetaling kwijt. Heeft u gebeld om aan te geven dat u wat later bent, dan kan ik heel misschien uw plek nog gereserveerd houden.

3. OVERMACHT
In gevallen van overmacht wordt de afspraak kosteloos verschoven. Bij overmacht wordt er gevraagd een document mee te leveren waaruit blijkt dat u inderdaad niet aanwezig kon zijn.

4. ZWANGERSCHAP EN DIABETES
U kunt uw afspraak kosteloos verplaatsen, tenzij u binnen de 48 uur belt of bericht. Uw eventuele aanbetaling blijft bewaard totdat u zo ver bent om de behandeling plaats te laten vinden. Uw aanbetaling wordt niet teruggestort.

Bent u diabetes patient, dan kan ik u enkel behandelen met een doktersverklaring. U dient namelijk 24 uur van tevoren te stoppen met insuline. Komt u zonder dokters afspraak opdagen dan kunt u helaas niet behandeld worden.

5. PRIJSVERHOGING
In gevallen dat de klant de afspraak verzet met minimaal 8 weken en er heeft daar voor een prijsverhoging plaats gevonden, dan wordt klant daarvoor op de hoogte gebracht en dient de klant het nieuwe bedrag te betalen.

6. OUDE PERMANENTE MAKE-UP (PMU)
Klanten met oude PMU dienen dit aan te geven voor het boeken van de afspraak hier dient eerst naar gekeken te worden alvorens een behandeling.

7. VERWACHTINGEN
SP beauty staat voor natuurlijke uitstraling. Op mijn Instagram vindt u meerdere voorbeelden van mijn werk. U ziet mijn stijl en wat u van mij kunt verwachten. Kiest u voor een techniek of stijl welke ik niet aanbied dan wordt de behandeling gestaakt.

a. Intake: Ik behandel geen klanten die zwanger zijn en/of diabetespatiënten zonder doktersverklaring. Tijdens het voortekenen wordt de vorm bepaald. Let erop dat dit de uitlijnen zijn en het uiteindelijke resultaat fijner en minder hard zal zijn.

b. Pigmenteren: Nadat u akkoord geeft op de vorm start ik met het pigmenteren. Het uiteindelijke resultaat zal pas 6 weken zichtbaar zijn. De kleur en vorm zijn nog niet in hun eindfase. Het pigment kan tot wel 70% vervagen na de eerste behandeling.

c. Nabehandeling: Circa 6 weken later komt u terug voor de nabehandeling. Mocht er meer dan 8 weken tussen zitten omdat SP beauty geen eerdere plek aan kan bieden dan komen er geen extra kosten bij. Kunt u zelf niet binnen 6 tot 8 weken op de nabehandeling komen dan wordt er voor de nabehandeling een extra bedrag van 50,- in rekening gebracht. Dit heeft te maken met de mogelijkheid dat er meer tijd in de nabehandeling wordt gestoken dan bij 6 weken. Mocht u kleine aanpassingen willen laten uitvoeren dan zal dat moeten op de dag van de nabehandeling. Ik kan tussentijds geen aanpassingen verrichten omdat het resultaat nog in proces zit. Er wordt dus onder geen enkel bedwing eerder een afspraak ingepland dan na 6 weken.

d. Nazorg: Het is van cruciaal belang dat u zich houdt aan de nazorg. Doet u dit niet dan is het resultaat hiervan uw verantwoordelijkheid. Ik herken verandering van pigment door zon/zonnebank en andere invloeden. e. Eindresultaat. Ik streef naar perfectie. Dit doe ik door alles in millimeters af te tekenen. Omdat bijna geen enkel gezicht (lichaam) symmetrisch en mijn doel is om harmonie te creëren dient u er rekening mee te houden dan er een millimeter afgeweken kan worden om zo harmonie in uw gezicht/lichaam te creëren.

 

8. ONTEVREDENHEID 
Bent u ontevreden over het resultaat dan zal ik dit met u bespreken. Mocht u ontevreden zijn over de vorm dan zal ik bespreken wat de mogelijkheden zijn om dit zoveel mogelijk bij te werken. Omdat ik goedkeuring vraag na het voortekenen bent u akkoord gegaan met de vorm. Is de vorm anders dan hoe er is voorgetekend dan zal ik dit voor u corrigeren. Bent u echter zelf van mening veranderd en wilt u een ander vorm en/of kleur toegepast hebben dan zijn de bijkomende kosten voor deze behandelingen geheel voor uw.

9. RESULTAAT 
Het resultaat s niet blijvend. Ik pas dezelfde techniek toe bij al onze klanten. Soms kan het pigment minder goed worden opgepakt in de huid, dit kan verschillende oorzaken hebben waar ik geen invloed op heb. Ik zal mijn techniek hierop aanpassen om alsnog het gewenste resultaat te behalen. In bijna alle gevallen lukt dat. In enkele zeldzame gevallen lukt het niet en verliest de huid het pigment gedeeltelijk of volledig. Dit is echter heel zeldzaam. Daarom is er de nabehandeling om pigment wederom in de huid te krijgen. Wanneer blijkt dat er nog een behandeling nodig is om elke plekjes op te vullen dan dient er een 2de nabehandeling ingepland te worden. Hier zijn kosten aan verbonden. Reden is dat ik geen invloed heb op hoe de huid het pigment oppakt. Nogmaals, ik beheers een techniek waarbij maximale pigmentopname plaats vindt. In gevallen dat de gehele pigment loslaat, dan wordt 50% van het betaald bedrag teruggestort of in contact aan de klant overhandigt. Dit geldt alleen in gevallen dat het pigment volledig niet pakt.

10. KLANTEN MET FILLERS EN BOTOX 
Mijn advies is om 2 weken na de laatste filler/ botox behandeling je afspraak bij ons in te plannen. Of zelfs beter, je filler/ botox behandeling na je behandeling bij SP beauty in te plannen.

11. WEIGEREN KLANT
Ik behoud het recht om klanten te weigeren wanneer ik bij de intake/behandeling realiseer dat ik niet kan bieden wat de klant wilt.

12. KLACHTEN 
Mocht u ergens niet mee eens zijn, of met een genomen beslissing door SP beauty dan vind ik dat u het recht heeft op een objectief besluit.

13. PERSOONSGEGEVENS EN PRIVACY
De klant voorziet SP beauty vóór de eerste behandeling van alle gegevens, waarvan SP beauty aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de klant redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het zorgvuldig uitvoeren van de behandelingen. Ik neem de persoonlijke gegevens van de klant op in de administratie. SP beauty behandelt de vertrouwelijke gegevens van de klant volgens de richtlijnen in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Ik zal gegevens van de klant niet verkopen of verhuren aan derden zonder schriftelijke toestemming vooraf van de klant.

CONTACT

Neem contact met mij op:

+31 (0) 6 39 57 89 20

info@spbeauty.nl

STUUR EEN BERICHT

WhatsApp chat