+ 31 6 39578920
SP BEAUTY

Behandelingen

wenkbrauwen en wimpers

PhiBrows Microblading

Microblading is een semi-permante make-up behandeling, simpel gezegd het creëren van 3D hairstrokes die nauwelijks te onderscheiden zijn van de echte wenkbrauwhaartjes. Het is een gespecialiseerde behandeling die niet iedereen zomaar kan geven. Hiervoor ben ik gecertificeerd door PhiBrows. Dit is 1 van de beste opleidingen instituten op het gebied van microblading die er te volgen is. Hou jij van een natuurlijke look, maar wil jij graag een vollere strakkere wenkbrauw dan is microblading perfect voor jou. Opstaan zonder nog om te hoeven kijken naar jouw wenkbrauwen!

Ombre powder brows

De naam zegt het al “powder, poeder”. Bij deze techniek gaan we de wenkbrauw volledig schaduwen, wij maken met pigment kleine pixels in de huid. Dit geeft een meer egaler poederachtig effect dan de hairstroke microblading techniek die alleen maar plaatselijke haartjes geeft. Met de ombre effect blijft de voorkant van de wenkbrauw lichter dan de “staart” van de wenkbrauw. Hierdoor oogt het natuurlijk. Er kan ook gekozen worden voor een combi microblading en powder effect. Hier zetten wij het begin van de wenkbrauw in met hairstrokes voordat wij met de powder techniek beginnen. Deze combi is ideaal voor als je wat haartjes mist in het begin van jouw wenkbrauw.

Henna Brows

Henna is anders dan het verven van de wenkbrauwen, je verft niet alleen de haren maar ook de huid mee. Dit creëert een vollere look waardoor je ruim een week niet met wenkbrauwpotlood of poeder hoeft bij te tekenen. De henna zorgt voor een volle en strakke wenkbrauw look. En blijft tot 4/6 weken op de wenkbrauw haartjes zichtbaar! Op de huid verdwijnt het binnen 2 weken, dit ligt aan jouw eigen huid type. Bij een wat vette huid zal dit sneller vervagen dan bij een droge huid. Hoe meer eigen wenkbrauw haartjes of hoe voller de wenkbrauwen en hoe langer de henna blijft zitten.

Wimper extensions

Bij de one by one techniek wordt er 1 voor 1 een extension aangebracht op de eigen wimper. Zo creëer ik een natuurlijke en volle oogopslag. Hiermee bereik je een lichte mascara look waardoor er geen mascara meer nodig is! Dit bespaart je flink wat tijd in de ochtend.

Wil jij een wat vollere blik en hou jij van een goede make-up look dan is de russian volume meer geschikt voor jou. Bij deze techniek worden er hele fijne lichte haartjes samen op 1 wimper aangebracht. De zogenoemde waaiers worden zijn handgemaakt. De haartjes voelen zachter en fijner aan dan die van de one by one techniek. Daardoor wordt deze techniek ook het meest gekozen.

CONTACT

Neem contact met mij op:

+31 (0) 6 39 57 89 20

info@spbeauty.nl

STUUR EEN BERICHT

WhatsApp chat