+ 31 6 39578920
SP BEAUTY

Ombre Powder brows

MICROBLADING

Ombre powder brows

Bij deze techniek gaan we de wenkbrauw volledig schaduwen. We zetten met pigment kleine pixels in de huid. Dit zorgt voor een een egaal poederachtig effect. De binnenkant van de wenkbrauw is lichter dan de “staart”. Hierdoor oogt het natuurlijker.

Indien je wat haartjes mist kan er ook gekozen worden voor een combinatie van microblading en powder brows. We zetten dan eerst de nodige hairstrokes aan voordat we met de powder techniek beginnen.

Ga je nog vaak zonnebaden? Dan is de kans op vervaging sneller. Het voordeel is wel dat bij Powder brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

Voordelen

 • Semi permanente make-up met een heel mooi make-up poedereffect!
 • Iedere ochtend word je wakker met perfecte wenkbrauwen
 • Langere houdbaarheid 1,5 tot 2 jaar
 • Je hoeft ook geen make-up meer over te gebruiken
 • Het blijft mogelijk om extra make-up aan te brengen
 • Bij Powder brows vervagen de pigmenten geleidelijk
 • Geen kale plekken in de wenkbrauwen.

Geschikt voor alle huidtype:
droog, vet, gecombineerd, grove poriën, Ook geschikt voor de rijpe huid.
Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Prijs
€ 299,- inclusief nabehandeling

Behandeltijd
2,5 / 3 uur

Voor wie is het

Voordat de behandeling begint, vul je een gezondheidsverklaring in, waarmee je tevens toestemming geeft voor het wel of niet gebruik van foto’s van, na, tijdens de behandeling.

MINDER GESCHIKT VOOR DE VETTERE HUID
PMU wordt afgeraden tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding, gezien in die situatie de hormonen niet goed te voorspellen zijn.

LIEVER NIET BIJ DIABETESPATIENTEN
Diabetespatiënten zijn gevoeliger voor infecties en daarom is het af te raden of er moet extra veel aandacht besteed worden aan goed ontsmetten.

POWDER BROWS KAN NIET TOEGEPAST WORDEN BIJ
Hemofilie, hepatitis, aids, huidkanker, eczema, wondjes en het gebruik van bloedverdunners.

NAZORG
Na de behandeling krijg je nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Verzorging Permanente Make-Up 

DAG 1: Een half uur na de behandeling maak je de wenkbrauwen schoon met de daarmee mee gegeven doekje/watten. Na het Schoonmaken wacht je 2/3 min tot het droog is en smeer je vervolgens de meegegeven balsem erop met een schoon wattenstaafje. Dit doe je 3 keer de eerste dag. Houd de wenkbrauwen de eerste 7 dagen droog.

DAG 2 T/M 7: De wenkbrauwen dienen nu alleen nog maar ingesmeerd te worden met de meegegeven balsem. Dit mag 3 t/m 5 keer per dag. Voelt de huid trekkerig aan dient hij ingesmeerd te worden. Vermijd contact met “vieze” vingers en gebruik enkel schone wattenstaafjes. Houd de wenkbrauwen de eerste 7 dagen droog.

Geef uw huid de tijd om te genezen. Na de eerste keer is het pigment deels vervaagd (kan tot 70%) Dit is normaal. De huid kan er rozig onderuit komen net al een schaafwondje wat geneest bijvoorbeeld. De kleur lijkt dan verdwenen maar kan in de komende weken weer opkomen. Dit komt door het genezing proces en cel vernieuwing van de huid.

 

 

WAT MAG NIET

 • Raak het behandelde gebied niet aan met de handen
 • Gebruik de eerste 7 dagen geen water en make-up op de wenkbrauwen
 • Ga de eerste 7 dagen niet sporten en zwemmen
 • Vermijd zonnebanken, sauna’s, peelings en make-up de eerste 30 dagen
 • Krap of scrub nooit korstvorming of velletjes van uw wenkbrauw
 • Geef het genezingsproces de tijd

Powder brows gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee mits je je houdt aan bovenstaande nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat je er langer van kunt genieten. 

TIP: Slaap elke dag op een schone kussensloop sowieso de eerste week en houd uw haar uit het gezicht. 

CONTACT

Neem contact met mij op:

+31 (0) 6 39 57 89 20

info@spbeauty.nl

STUUR EEN BERICHT

WhatsApp chat