+ 31 6 39578920
SP BEAUTY

PhiBrows

MICROBLADING

Over PhiBrows Microblading

Microblading is een semi-permante make-up behandeling. Hierbij creëer ik 3D haarstroken die nauwelijks te onderscheiden zijn van de echte wenkbrauwhaartjes.

Hou jij van een natuurlijke look, maar wil jij graag een vollere strakkere wenkbrauw dan is microblading perfect voor jou. Opstaan zonder om te hoeven kijken naar jouw wenkbrauwen! Wil je je wenkbrauwen ook laten inkleuren, kies dan voor een cominatie van microblading met ombre powder brows.

Microblading is een gespecialiseerde behandeling. Niet iedereen kan hem geven. Ik ben door PhiBrows opgeleid en gecertificeerd. PhiBrows is één van de beste opleidingsinstituten op het gebied van microblading.

Voordelen

  • Je wenkbrauwen zijn altijd in model
  • Wakker worden met perfect gestylde wenkbrauwen
  • Een super natuurlijk effect

Een microblading behandeling kost € 275,-. Dat lijkt misschien een flink bedrag. Maar dan heb je wel 1 tot 2 jaar perfect gestylde wenkbrauwen. Vanuit dat perspectief vallen de kosten dus wel mee.

Prijs
€ 275,- inclusief nabehandeling.

Behandeltijd
2,5 tot 3 uur

Voor wie is het

Voordat de behandeling begint, vul je een gezondheidsverklaring in, waarmee je tevens toestemming geeft voor het wel of niet gebruik van foto’s van, na, tijdens de behandeling.

MINDER GESCHIKT VOOR DE VETTERE HUID
PMU wordt afgeraden tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding, gezien in die situatie de hormonen niet goed te voorspellen zijn.

LIEVER NIET BIJ DIABETESPATIENTEN
Diabetespatiënten zijn gevoeliger voor infecties en daarom is het af te raden of er moet extra veel aandacht besteed worden aan goed ontsmetten.

MICROBLADING KAN NIET TOEGEPAST WORDEN BIJ
Hemofilie, hepatitis, aids, huidkanker, eczema, wondjes en het gebruik van bloedverdunners.

NAZORG
Na de behandeling krijg je nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Verzorging Permanente Make-Up 

DAG 1: Een half uur na de behandeling maak je de wenkbrauwen schoon met de daarmee mee gegeven doekje/watten. Na het Schoonmaken wacht je 2/3 min tot het droog is en smeer je vervolgens de meegegeven balsem erop met een schoon wattenstaafje. Dit doe je 3 keer de eerste dag. Houd de wenkbrauwen de eerste 7 dagen droog.

DAG 2 T/M 7: De wenkbrauwen dienen nu alleen nog maar ingesmeerd te worden met de meegegeven balsem. Dit mag 3 t/m 5 keer per dag. Voelt de huid trekkerig aan dient hij ingesmeerd te worden. Vermijd contact met “vieze” vingers en gebruik enkel schone wattenstaafjes. Houd de wenkbrauwen de eerste 7 dagen droog.

Geef uw huid de tijd om te genezen. Na de eerste keer is het pigment deels vervaagd (kan tot 70%) Dit is normaal. De huid kan er rozig onderuit komen net al een schaafwondje wat geneest bijvoorbeeld. De kleur lijkt dan verdwenen maar kan in de komende weken weer opkomen. Dit komt door het genezing proces en cel vernieuwing van de huid.

 

 

WAT MAG NIET

  • Raak het behandelde gebied niet aan met de handen
  • Gebruik de eerste 7 dagen geen water en make-up op de wenkbrauwen
  • Ga de eerste 7 dagen niet sporten en zwemmen
  • Vermijd zonnebanken, sauna’s, peelings en make-up de eerste 30 dagen
  • Krap of scrub nooit korstvorming of velletjes van uw wenkbrauw
  • Geef het genezingsproces de tijd

Powder brows gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee mits je je houdt aan bovenstaande nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat je er langer van kunt genieten. 

TIP: Slaap elke dag op een schone kussensloop sowieso de eerste week en houd uw haar uit het gezicht. 

CONTACT

Neem contact met mij op:

+31 (0) 6 39 57 89 20

info@spbeauty.nl

STUUR EEN BERICHT

Het verhaal van PhiBrows

Door de geschiedenis heen hebben verschillende grootste denkers, van wiskundigen tot theologen, nagedacht over de mysterieuze relatie tussen de getallen en de aard van de werkelijkheid. Het verhaal achter een specifiek nummer, is een mysterie bekend als Phi of 1.618 – een wiskundige relatie, algemeen bekend als “The Golden Ratio”. De “Golden Ratio” verhoudingen zijn zowel in de natuur, het sterrenstelsel als door de mens gemaakte structuren terug te vinden. Door de geschiedenis heen hebben vele grote kunstenaars en architecten deze verhouding gebruikt om hun meesterwerken te creëren. Het verbazingwekkende is dat de “Golden Ratio” verhoudingen niet alleen in de natuur voorkomen, maar ook veelvoudig in het menselijk lichaam.

WhatsApp chat