+ 31 6 39578920
SP BEAUTY

Wimpers

extensions

Over Wimper Extensions

Met wimper extensions verleng en verdik je de wimpers. Dit gebeurt met synthetisch zijde haartjes. Deze haartjes worden één voor één op de natuurlijke wimper gelijmd met de daarvoor speciaal ontwikkelde lijm.

Met wimper extensions creëer je een mooie volle oogopslag. Je kunt verschillende looks creëren. Ga voor een volle of juist een natuurlijke look. Wij bekijken samen de mogelijkheden en creëren de look die bij jou past.

Of jij nou veel, weinig, korte of lange wimpers hebt, wimper extensions zijn voor iedereen geschikt! De extensions zijn er namelijk in allerlei lengtes, diktes en kleuren. 

One by one

Hierbij wordt er 1 voor 1 een extension aangebracht op de eigen wimper. Je creëert een natuurlijke maar volle oogopslag hiermee. Hiermee bereik je een lichte mascara look er is dus geen mascara meer nodig! Dit bespaart flink wat tijd in de ochtend.

Russian volume

Hierbij wordt er 1 voor 1 een extension aangebracht op de eigen wimper. Je creëert een natuurlijke maar volle oogopslag hiermee. Hiermee bereik je een lichte mascara look er is dus geen mascara meer nodig! Dit bespaart flink wat tijd in de ochtend.Wil jij een wat vollere blik en hou jij van een goede make-up look dan is de russian volume meer voor jou. Bij deze techniek worden er hele fijne lichte haartjes samen op 1 wimper aangebracht. De zogenoemde waaiers worden zelf gemaakt. Dit is de meest gekozen techniek. De haartjes voelen zachter en fijner aan dan die van de one by one techniek.

CONTACT

Neem contact met mij op:

+31 (0) 6 39 57 89 20

info@spbeauty.nl

STUUR EEN BERICHT

WhatsApp chat